FANDOMVelkommen til Ungdomshusets uofficielle wiki!

Ungeren-wikien er en fri wiki som vil indeholde informationer af alle slags om Ungdomshuset som var - samt om Ungdomshuse som kommer. Denne wiki er startet i et forsøg på at få kortlagt "Ungerens" mange grene. Vi vil her forsøge at vise, at Ungdomshuset-kulturen er noget andet og meget meget mere! I øjeblikket er der 174 stk. anti-autoritær propaganda i databasen.opdater Alle som har haft noget med Ungeren at gøre kan bidrage, så se at komme igang!
Dette er en side af brugerne for alle.

Vissetingerværdatkæmpefor.jpg

Noget er værd at kæmpe for!

Hvorfor have en Ungeren-wiki? Klik her og find ud af det.

Hvis der er noget du ikke forstår, eller noget du er uenig i, så prøv at skrive på forummet for at få svar. Hvis du er helt desperat kan du altid sende en mail til wikiens grundlæggere, selvom vi anbefaler at du bare prøver dig frem. Du kan ikke ødelægge noget der ikke hurtigt kan repareres.

OversigtEdit

Eksempler på ting der skal kunne findes her på siden er:

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki