FANDOM


The Assassinators
Billede
Assassinators logo
Genre Punk rock
Har optrådt i Ungeren 2. februar 2007
14. december 2006
Medlemmer Anders (trommer)
Lisa (bas)
Daniel (guitar)
Stine (vokal)
Anna (guitar/vokal)

The Assassinators var på det nærmeste et af Ungerens stambands. De har spillet i huset ved flere lejligheder og altid fed punk rock.

Assassinators2dec.jpg

Assassinators optræder 2. februar 2007 i Ungeren.

Har du set dette band live, er du selv med i bandet eller ligger du bare inde med ekstra info? Så gå bare i gang med at skrive om det.


"Når hjerte bli’r til smerte bli’r poppunk en pligt!"

under dette motto har The Assassinators i det sidste par år givet den gas københavns undergrundsscener. De spiller energisk og med en rå punklyd, blandet med fængende syng-med-melodier og smækre overstemmer sunget af deres kvindelige forsanger og guitarist/backingsanger.

Stilen er nærmest umulig ikke at elske, og de blev hurtigt fast inventar i Ungdomshuset, først på scenerne og siden på ladvognene til de mange torsdagsdemoer. De har siden hen turneret det meste af europa, australien, japan og u.s.a.

medlemmerne er: Anders (trommer) Lisa (bas) Daniel (guitar) Stine (vokal) Anna (guitar/vokal)

medlemmer 2010: Anna (guitar/vokal) Anders (trommer) Stine (vokal) Jani (bas)

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki