FANDOM


Dette er ikke en egentlig nekrolog, for "Ungdomshuset" lever stadig! Tirsdag d. 7. marts 2007 blev den sidste rest af bygningen beliggende på Jagtvej 69 - det tidligere Folkets Hus, nu bedre kendt som "Ungdomshuset" - jævnet med jorden.

Det blev enden på den bygning der nok mere end nogen anden har repræsenteret den alternative ungdomskultur i København. Sådan ville aviserne nok skrive det. Men Ungdomshuset repræsenterede os, det repræsenterede vores håb, vores glæde, vores fællesskab og vores sammenhold. Men uanset hvor mange gange de kører en kran igennem murbrokkerne, vil de aldrig nogensinde kunne tage alle de ting fra os. De vil aldrig kunne tages vores minder og de vil aldrig kunne tage det, som er i vores hjerter!

Ungdomshuset var ikke blot en bygning af mursten, det var vores allesammens hjertebarn, født af en mangfoldig og broget kultur, noget som staten Danmark åbenbart ikke lader til at have plads til. En kultur hvor der er plads til alle - gamle og unge, sorte, hvide og grå, skæve og skrå. Du blev ikke stoppet i indgangen blot fordi du havde en forkert hudfarve eller gik i underligt tøj. Ungdomshuset fik os til at oppe os, tage os selv i kraven og gøre noget. Huset gav os allesammen frie rammer, gav os plads til at gøre vores verden til et lysere sted.

Huset er ikke mere - det er et faktum. Hverken brosten, bål eller brænd vil bringe det tilbage. Men vi lever stadig og i os lever Ungeren videre, vi er blot blevet hjemløse.

Denne wiki er startet i et forsøg på at få kortlagt Ungerens mange sider. Mange, rigtig mange, danskere forbinder automatisk ordet "Ungdomshuset" med vold, ødelæggelse og kriminalitet mod Hr. & Fr. Danmark. Vi vil her at vise, at Ungdomshus-miljøet er noget helt andet og meget, meget mere!

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki